Tomáš Ekrt

Voditelj poslovnog razvoja

 

Električna tehnologija je od malih nogu bila moja strast. Jedan od mojih srednjoškolskih profesora potaknuo je moje zanimanje za električne sustave i zahvaljujem mu na tome. Nakon nekoliko godina rada kao samostalni električar na gradilištima i kao programer niskonaponskih sustava, počeo sam tražiti nova iskustva. Htio sam naučiti kako rade veće tvrtke i upoznati se s naprednijim tehnološkim rješenjima.

 

 "Ako to osjećaš, učini to!"

Moja karijera u Schrack Seconetu

Imao sam sreće. Kroz dosadašnja radna iskustva bio sam u kontaktu s tri velika proizvođača niskonaponskih sustava. Svi su mi ponudili priliku za zaposlenje. Godine 2008. odlučio sam promijeniti svoj profesionalni ritam za sljedećih 15 godina. Tvrtka Schrack Seconet privukla mi je pažnju s nekoliko ključnih "parametara". Obiteljsko prijateljsko ozračje, snažan fokus na jednu tehnologiju koja mi je omogućila postizanje visoke razine znanja i koncept izravne prodaje partnerima - bez distributera ili veletrgovaca - koji mi je dao priliku biti blizu sustava i stvarnosti . Nakon 15 godina mogu reći da je to bio dobar izbor.

Koje zadatke ne volite raditi u svom poslu?
Zapravo ih nema.

Koje su vaše obveze?

Bio sam uključen u projekte u zemljama u kojima nedostaje osnovno znanje o električnim tehnologijama, gdje je dovršavanje projekata s lokalnim timovima bez iskustva bio veliki izazov. Moj zadatak nije bio samo završiti projekt, već i prenijeti iskustva lokalnim tehničarima i potaknuti njihov interes za daljnje školovanje i rad u elektrotehničkom poslu. Unatoč stresu, pogreškama, sporom napretku, materijalima koji nedostaju i izazovnim uvjetima okoline, bili smo uspješni uz pomoć moćnih tehnologija Schrack Seconeta i snažnog tima u Beču. Ti su projekti i ljudi imali značajan utjecaj na mene.

 

 

Tomáš Ekrt
Voditelj poslovnog razvoja
Bio je to poseban dan. Bio sam uzbuđen zbog novog radnog okruženja i svojih zadataka, no nakon nekoliko sati to je uzbuđenje nestalo i shvatio sam da je taj posao upravo ono što želim raditi. Osjećao sam se ponosno što sam dio inovativne tvrtke s jakim timskim duhom i veselio sam se nadolazećim projektima.
Tri stvari koje posebno cijenim na poslu:
  • Međunarodni projekti
  • Timski duh
  • Kontinuirani promišljeni razvoj tehnologija
Kako biste se opisali jednom riječju?

Uvijek otvoren za nove stvari!

Tomáš Ekrt
Voditelj poslovnog razvoja
“Schrack Seconet mi je ponudio priliku da sudjelujem u mnogim međunarodnim projektima, gdje sam imao priliku primijeniti svoja prethodna iskustva s gradilišta, u kombinaciji s tehničkim i prodajnim znanjem koje sam stekao u tvrtki.”
Szeretjük azt, amit csinálunk
és ez látható is
A csapatszellemünk, a munkahelyi légkör és a meggyőződésünk szerint is tetteink során az ügyfeleinket kell a középpontba helyezni. Ez tetszik Önnek? Akkor örülünk, hogy jelentkezett.

További történetek munkatársainktól

Ez is érdekelheti

Gabriele Gschiel
Munkatársaink történetei
Gabriele Gschiel
Gabriele Gschiel
Marion Kienastberger
Munkatársaink történetei
Marion Kienastberger
Marion Kienastberger
Robert Sack
Munkatársaink történetei
Robert Sack
Robert Sack
Súgó és kapcsolat
Schrack Seconet KFT.

HU-1119 Budapest,
Fehérvári út 89-95.
+36 1 464 4300
budapest@schrack-seconet.hu

Minden telephely megjelenítése

Támogatás ügyfeleink számára

Nemzetközi támogatás
Kapcsolatfelvételi űrlap

HU