Mesuliyet harici hususlar/ Veri Gizlilik Beyanı

Gizlilik Politikası

Son Revize: Aralık 2018



1.            Genel

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz için ve Schrack Seconet AG tarafından sunulan hizmetler ile ilgilendiğiniz için mutluyuz. Kişisel verilerinizi korumak bizim için çok önemlidir. Bu nedenle verilerinizi yalnızca yasal düzenlemelere dayanarak işleriz (Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği, Avusturya Telekomünikasyon Yasası (TKG 2003)). Bu Gizlilik Politikasında, web sitemizdeki veri işlemenin en önemli yönleri ve haklarınız hakkında sizi bilgilendiriyoruz.


2.            Kişisel veriler nedir?

Kişisel veri, belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişi ("ilgili kişi" olarak adlandırılır) ile ilgili tüm bilgileri ifade eder.



  1. 3.            
    Web sitemizin ziyaretçileri ve kullanıcıları hakkında hangi veriler toplanıyor ve bu veriler nasıl işleniyor?

 

Web sitemizin kullanımı ile ilgili erişim verileri

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız web sunucumuz tarafından otomatik olarak kaydedilen teknik verileri gönderir (sunucu günlüğü / günlük dosyası). Web sunucusu bizim adımıza Avrupa Birliği'ndeki bir barındırıcı tarafından işletilmektedir. Günlüğe kaydedilen veriler özellikle:

tarayıcı kimliği;

  • web sitemizi çağırdığınız tarih ve saat;
  • sayfanın teslim edildiği IP adresi;
  • hangi web sitesi adresinden web sitemize geldiğiniz ve

  • bizimle ziyaret ettiğiniz web sayfaları.

Sunucu günlüğü yalnızca web sunucusunun doğru çalışmasını sağlamak için kullanılır (sorun giderme, suistimal soruşturması, saldırı girişimine karşı savunma). Sadece barındırıcı, sunucu günlüğüne erişebilir, belirli bir neden olmadan erişimi yoktur. 6 aydan eski olan sunucu günlükleri otomatik olarak silinir.

 

Bizimle iletişim

Web sitesindeki form veya e-posta yoluyla bize ulaşırsanız, sağladığınız veriler, talebi işleme koymak ve takip edebilecek sorular için altı ay boyunca tarafımızca saklanır. Bu verileri sizin izniniz olmadan ifşa etmeyeceğiz.

 

Online iş portalımız aracılığıyla, yayınlanan işlere başvurabileceğiniz gibi genel bir başvuru da gönderebilirsiniz. Sizden sadece hizmetlerimizi sağlamak için ihtiyaç duyduğumuz verileri sağlamanızı istiyoruz.

 

Giriş alanı, müşterilere veya ortaklara, seçilen veri ve programlara harici erişim sağlar. Bunun ön şartı, bu erişimi sizin için oluşturmuş ve etkinleştirmiş olmamızdır.

 

Yasal yükümlülükler bu şekilde gerektiriyorsa veya resmi ya da mahkeme kararları uyarınca gerekli ise, veriyi daha fazla kullanma ve saklama hakkını saklı tutarız.

 

Çerezler

Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bunlar, tarayıcıyı kullanarak cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Zarar vermezler.

 

Web sitemizin sizin için kullanımını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak ve reklamlarımızı optimize etmek için çerezleri kullanıyoruz. Bazı çerezler siz silene kadar cihazınızda saklanır. Bir sonraki ziyaretinizde tarayıcınızı tanımamızı sağlarlar.

 

Web analizi/değerlendirme aracı

Web sitemiz, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD adresindeki Google Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analitik hizmeti olan Google Analytics web analitiği servisinin özelliklerini kullanıyor. Çerezlerin kullanılmasını kabul ettiyseniz, Google Analytics, web sitesinin kullanımının analizini sağlayan çerezleri kullanır. Bu şekilde üretilen bilgiler ABD'deki sağlayıcının sunucusuna ("Google") veya AB dışındaki başka bir ülkeye iletilir.

 

Aşağıdaki bilgiler orada Google Analytics tarafından depolanır ve analiz edilir: IP adresi (kısaltılmış), tarayıcı, ülke, cihaz türü, cihaz modeli, servis sağlayıcı, ekran çözünürlüğü, web sitesinde kalma süresi, dil, işletim sistemi, web sitesi üzerinde ziyaret edilen sayfalar.

 

Sonuç, bize anonimleştirilmiş formda sunulur ve tarafımızca web sitemizi ve hizmetlerimizi optimize etmek için ve reklamcılık için bir temel olarak kullanılır. IP adresiniz izlenecek, ancak Google’ın IP anonimleştirme özelliğini etkinleştirdik, böylece Google, IP adresinizi yalnızca kısaltılmış biçimde kaydedecektir. Sonuç olarak, bulunduğunuz yerin yalnızca kaba bir şekilde belirlenmesi mümkündür.

 

İstediğiniz zaman Google’ın veri toplamasını ve işlemesini engelleyebilirsiniz: İnternet tarayıcınızda çerezleri engelleyerek veya Google tarafından sağlanan tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Google Analytics ile ilgili ayrıntılı bilgileri Google Analytics Koşullarında (https://www.google.de/analytics/terms/de.html) Google Analytics Güvenlik ve Veri Gizliliği İlkelerinde (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de) ve Google Veri Gizliliği Açıklamasında bulabilirsiniz (https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de).

 

Haber bülteni

Web sitemiz aracılığıyla haber bültenimize abone olma imkanınız bulunmaktadır. Haber bülteni aboneliğine verdiğiniz izne dayanarak, haber bültenimizi göndermek için gönüllü olarak verdiğiniz kişisel verileri (e-posta, hitap, unvan, ad, dil, şirket, şirket adresi, telefon numarası) kullanırız.

 

Haber bültenine abone olur olmaz, kaydı onaylamak için bir bağlantı içeren bir onay e-postasını size göndeririz.

 

Haber bülteni aboneliğini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Lütfen iptalinizi "UNSUBSCRIBE" konu satırı ile birlikte aşağıdaki e-posta adresine gönderin:  newsletter@schrack-seconet.com. Sonra haber bülteninin gönderilmesiyle ilgili verilerinizi derhal sileceğiz.

 

Harici linklerin kullanılması

Web sayfalarımız bize bağlı olmayan ve onların da çerezler kullandığı başka üçüncü tarafların web sitelerine bağlantılar içerebilir. Özellikle, sosyal ağlara (YouTube gibi) da bağlantılar sunuyoruz. Bağlantıya tıklamanızdan sonra, üçüncü tarafların eylemleri doğal olarak kontrolümüz dışında olduğundan, bağlantıya tıklayarak doğrudan üçüncü tarafa aktarılan verilerin toplanması, depolanması ve işlenmesi üzerinde hiçbir etkimiz kalmamaktadır. Bu tür verilerin üçüncü taraflar tarafından işlenmesi konusunda sorumluluk kabul etmiyoruz. Lütfen, veri toplamanın amacı ve kapsamı ile ilgili üçüncü tarafların veri koruma beyanları, verilerin bundan başka işlenmesi ve kullanılması ile gizliliğinizi korumak için seçeneklerinizi nasıl ayarlayacağınız konusunda bilgi edinin  (örn. YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/)

 

  1. 4.            Verilerinizi hangi amaçlarla topluyoruz ve işliyoruz?

Hakim meşru çıkarlarımıza dayanarak, web sitemizin kullanımı sırasında toplanan kayıt verileri (erişim verileri) sadece web sitesinin işletimi adına istatistiksel değerlendirmeler için işlenir (operasyon, güvenlik, optimizasyon).

 

İletişim soruları veya uygulamalar için sağladığınız verileri, bu talepleri yerine getirmek için ve ilaveten takip eden soruların olması ihtimaline binaen işleriz.

 

Kişisel verilerinizin daha fazla işlenmesi, yalnızca izninize dayanarak gerçekleşir.


5.            Verileriniz üçüncü taraflara ifşa ediliyor mu?

Bazı durumlarda, verileri talep eden bir kamu otoritesine veya mahkemeye kanun gereği veri göndermemiz gerekebilir. Bunun dışında, açıkça rıza göstermediğiniz sürece hiçbir bilgiyi üçüncü taraflara ifşa etmeyiz.


6.            Verileriniz bizimle ne kadar güvenli?

Web sitemizi ziyaretinizin güvenliğini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Böylece, BT sistemlerimizin güvenliği, teknolojinin güncel durumuna karşılık gelmektedir.

 

7.            Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikler, zaman zaman, örneğin web sitemizin devam eden gelişimi veya yasalardaki değişiklikler nedeniyle gerekli olabilir. Bu nedenle, herhangi bir zamanda Gizlilik Politikasını değiştirme hakkımızı saklı tutuyoruz. Bu nedenle, bu Gizlilik Politikasını düzenli olarak okumanızı öneririz.


  1. 8.           
    İlgili kişi olarak hangi haklara sahipsiniz?

    Prensip olarak, bilgi alma, düzeltme, silme, kısıtlama, veri taşınabilirliği, iptal ve itiraz haklarınız bulunmaktadır. İstismarın önlenmesi için, bir kişinin sadece yazılı bilgi taleplerine cevap verme ve gerektiğinde, ilgili kişinin kimliğini kanıtlamasını (pasaport veya kimlik kartının kopyası) isteme hakkımızı saklı tutuyoruz.

  2.  

  3. Verilerinizin kullanımı için bize izin vermişseniz (örneğin iletişim formu, haber bülteni formu veya başvuru formu aracılığıyla), bunu istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Bu, yasal nedenlerden dolayı silinmesi mümkün olmaması hariç, verilerinizin silinmesine yol açar. Bu durumda, verilerinizi sadece yasal olarak gerekli amaçlar için kullanılabilecek şekilde bloke ediyoruz. Verilerinizin işlenmesinin veri koruma yasasını ihlal ettiğini veya veri koruma haklarınızın başka bir şekilde ihlal edildiğine inanıyorsanız, denetim otoritesine şikayette bulunabilirsiniz. Avusturya'da bu, Veri Koruma Otoritesidir.

  4.  

Schrack Seconet AG Türkiye ofisi, irtibat bürosudur ve tüzel kişiliği bulunmamaktadır.


Şu irtibat bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz:

SCHRACK SECONET AG
Eibesbrunnergasse 18
1120 Vienna
Telefon numarası: +43 1 81157
E-posta adresi: office@schrack-seconet.com

 

Veri gizliliği koordinasyon merkezimize ulaşmak için:
SCHRACK SECONET AG
Eibesbrunnergasse 18
1120 Vienna
Telefon numarası: +43 1 81157
E-posta adresi: datenschutz@schrack-seconet.com


Feragatname

Schrack Seconet AG’nin www.schrack-seconet.com internet adresinde ve ilgili servislerde işlettiği internet platformunun kullanımı için yükümlülüğünün hariç tutulması:


1. 
Çevrimiçi teklifin içeriği

Schrack Seconet AG, verilen bilgilerin zamanındalığı, doğruluğu, eksiksizliği veya kalitesi için sorumluluk kabul etmemektedir. Sağlanan bilgilerin kullanılması veya kullanılmaması veya yanlış ve eksik bilgilerin kullanılması sonucu ortaya çıkan maddi veya maddi olmayan nitelikteki zararlara ilişkin Schrack Seconet AG'ye karşı yapılan zarar talepleri, Schrack Seconet AG’nin doğrulanabilir kasıtlı veya ağır ihmali davranışlarının bulunmadığı sürece, kabul edilmemektedir. Tüm teklifler değişebilir ve bağlayıcı değildir. Schrack Seconet AG, sayfaların bir bölümünü veya teklifin tamamını önceden bildirmeksizin değiştirme, ekleme veya silme veya geçici veya kalıcı olarak yayını durdurma hakkını açıkça saklı tutar.


2. Referanslar ve bağlantılar

Schrack Seconet AG'nin sorumluluk alanı dışında kalan harici web sitelerine ("köprüler") doğrudan veya dolaylı referanslar için bir sorumluluk yükümlülüğü, ancak Schrack Seconet AG'nin içeriğin farkında olduğu ve yasadışı içeriği engelemenin teknik olarak mümkün ve makul olduğu durumlarda yürürlüğe girecektir. Schrack Seconet AG, bağlantıları oluşturma sırasında, bağlantı sayfalarında tespit edilebilir bir yasadışı içeriğin olmadığını burada açıkça beyan eder. Schrack Seconet AG'nin bağlantı sayfalarının mevcut ve gelecekteki tasarım, içerik veya eser sahipliği üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bu nedenle, bağlantı oluşturulduktan sonra değiştirilen tüm bağlantılı sayfaların tüm içeriklerinden kendisini açıkça ayırmaktadır. Bu açıklama, kendi internet teklifimizdeki tüm bağlantılar ve referanslar ile Schrack Seconet AG tarafından döşenmiş konuk defterine, tartışma forumlarına ve e-posta listelerine yapılan harici girişler için geçerlidir. Yasadışı, yanlış veya eksik içerikler için ve özellikle bu şekildeki bilgilerin kullanımından veya kullanılmamasından kaynaklanan zararlar için, ilgili yayına sadece bağlantı oluşturan kişi değil, yalnızca referans yapılan sayfanın sağlayıcısı sorumlu olacaktır.


3. Telif Hakkı ve Ticari Marka Kanunu

Tüm yayınlarda, Schrack Seconet AG, kullanılan grafiklerin, ses belgelerinin, video dizilerinin ve metinlerin telif haklarını gözetmek veya kendi yarattığı grafikleri, ses belgelerini, video dizilerini ve metinlerini kullanmak ya da lisanssız grafikleri, ses belgelerini, videoları ve metinleri kullanmak için gayret eder. İnternet teklifinde belirtilen ve üçüncü taraflar tarafından muhtemelen korunan tüm marka adları ve  ticari markalar, ilgili ticari marka kanununun hükümleri ve ilgili tescilli sahiplerin mülkiyet haklarına kısıtlama getirmeden tabidir. Ayrıca, ticari markaların üçüncü tarafların hakları tarafından korunmadığı sonucuna varmak için yeterli değil! Schrack Seconet AG tarafından oluşturulmuş olan yayınlanmış nesnelerin telif hakkı yalnızca Schrack Seconet AG'ye aittir. Schrack Seconet AG'nin açık izni olmadan bu grafiklerin, ses belgelerinin, video dizilerinin ve diğer elektronik veya basılı yayınlardaki metinlerin çoğaltılması veya kullanılması yasaktır.


4. Bu feragatnamenin yasal geçerliliği

Bu feragatname, bu sayfaya yönlendirme yapılan internet teklifinin bir parçası olarak kabul edilir. Bu bildirimin bölümleri veya münferit paragrafları geçerli değilse veya artık geçerli değilse veya mevcut yasaya tam olarak uymuyorsa, kalan kısımlar içerik ve geçerliliği bakımından etkilenmeden kalır.

 

Şu irtibat bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz:

SCHRACK SECONET AG
Eibesbrunnergasse 18
1120 Vienna
Telefon numarası: +43 1 81157
E-posta adresi: office@schrack-seconet.com

 

Veri gizliliği koordinasyon merkezimize ulaşmak için:

SCHRACK SECONET AG
Eibesbrunnergasse 18
1120 Vienna
Telefon numarası: +43 1 81157
E-posta adresi: datenschutz@schrack-seconet.com

 

In order to continuously improve our service for you, we use cookies on our website. Further information on cookies and data protection can be found here. By using this website you agree to the use of cookies.

Estimado visitante,

Estamos en proceso de mejora de nuestra página web con una versión en español.
Entretanto puede visitar la página web en inglés y descargar nuestro catálogo pinchando aquí.


La empresa, con sede central en Viena, desarrolla, diseña y fabrica sistemas de comunicación en Austria.

VISOCALL IP es un sistema de tecnología IP utilizado en hospitales y residencias de mayores de gran flexibilidad que permite la integración junto a sistemas existentes de comunicación hospitalaria. VISOCALL IP gestiona las llamadas de paciente enfermería mediante tecnología IP, así como el control de TV, Radio, Sistemas de entretenimiento y otros sistemas en una única plataforma.

La red, basada en tecnología IP, constituye una manera económica, segura y ampliable, por todas sus funciones, para el sector sanitario. VISOCALL IP está certificado por VDE 0834, que asegura la fiabilidad y disponibilidad permanente ALL IN ONE, ONE FOR ALL.