III Branżowe Spotkanie Kobiet 2017 - podsumowanie

III Branżowe Spotkanie Kobiet 2017

W dniach 22 – 23 czerwca br firma Schrack Seconet Polska Sp. z o. o. zorganizowała po raz trzeci Branżowe Spotkanie Kobiet. W tym wyjątkowym wydarzeniu wzięło udział kilkadziesiąt Pań, reprezentujących firmy z całego kraju – przedstawicielek kadry zarządzającej, projektantek, specjalistek z różnych dziedzin systemów bezpieczeństwa.

Obszar systemów zabezpieczeń obiektów to w większości domena mężczyzn, którzy z reguły są głównymi uczestnikami branżowych spotkań, konferencji, szkoleń czy targów. Kobiety, które wkładają równie wiele wysiłku i pracy, są doskonałymi specjalistami w swoich dziedzinach – projektują, kosztorysują, instalują, a nawet uruchamiają systemy bezpieczeństwa, na co dzień rzadko wysuwają się na pierwszy plan. Schrack Seconet Polska w roku 2015 po raz pierwszy zorganizowała spotkanie, które było dedykowane wyłącznie Paniom – ekspertkom, specjalistkom zaangażowanym w rozwój wymagającej branży systemów zabezpieczeń.

III Branżowe Spotkanie Kobiet odbyło się poza Warszawą w Hotelu Afrodyta SPA, który okazał się być idealnym miejscem do ponownego spotkania, wymiany opinii i doświadczeń. Piękna pogoda i pozytywne nastroje pozwoliły na wielogodzinne rozmowy nie tylko okołobiznesowe. Specyfika miejsca umożliwiła każdej z Pań oderwanie się od codzienności, wyciszenie i odrobinę relaksu.

W tegorocznym spotkaniu wzięło udział prawie czterdzieści Pań, przybyłych w dużej części z odległych zakątków kraju. Niezależnie od długości współpracy pomiędzy poszczególnymi firmami wielu Paniom to wydarzenie po raz pierwszy dało możliwość spotkania na żywo.

Organizatorzy pragną gorąco podziękować wszystkim Uczestniczkom III Branżowego Spotkania Kobiet - 2017 mając jednocześnie nadzieję na spotkanie za rok w jeszcze większym gronie.

Firma Schrack Seconet jest jednym z największych i najbardziej znanych producentów systemów sygnalizacji pożarowej na świecie. Od wielu lat Schrack Seconet Polska jest liderem na rynku polskim w sprzedaży najnowocześniejszych rozwiązań z dziedziny zabezpieczeń. Na przestrzeni niemal trzydziestu lat działalności Schrack Seconet w Polsce, na liście referencyjnej firmy pojawiło się ponad 4800 obiektów, które zostały wyposażone w całą gamę systemów ochrony ppoż. oraz systemów komunikacji.