II Branżowe Spotkanie Kobiet - 2016

II Branżowe Spotkanie Kobiet - 2016

Firma Schrack Seconet Polska Sp. z o. o. 16 czerwca br po raz drugi zorganizowała Branżowe Spotkanie Kobiet. W tym wyjątkowym wydarzeniu wzięło udział kilkadziesiąt Pań, reprezentujących firmy z całego kraju – przedstawicielek kadry zarządzającej, projektantek, specjalistek z różnych dziedzin systemów bezpieczeństwa.

Obszar systemów zabezpieczeń obiektów to w większości domena mężczyzn, którzy z reguły są głównymi uczestnikami branżowych spotkań, konferencji, szkoleń czy targów. Kobiety, które wkładają równie wiele wysiłku i pracy, są doskonałymi specjalistami w swoich dziedzinach – projektują, kosztorysują, instalują, a nawet uruchamiają systemy bezpieczeństwa, na co dzień rzadko wysuwają się na pierwszy plan. Schrack Seconet Polska w roku 2015 po raz pierwszy zorganizowała spotkanie, które było dedykowane wyłącznie Paniom – ekspertkom, specjalistkom zaangażowanym w rozwój  wymagającej branży systemów zabezpieczeń.

II Branżowe Spotkanie Kobiet odbyło się we wnętrzach Teatru Studio Buffo w Warszawie, które były doskonałym miejscem do ponownego spotkania, wymiany opinii i doświadczeń. Wydarzeniu towarzyszyły warsztaty wizażu oraz krótka fotograficzna sesja biznesowa. Wieczór uświetniły: wspólnie obejrzany koncert, pt. „Wieczór bałkański”, uroczysta kolacja w restauracji Studio Buffo a na zakończenie Panie wspólnie kibicowały reprezentacji Polski podczas meczu na Euro 2016.

Organizatorzy pragną gorąco podziękować wszystkim Uczestniczkom II Branżowego Spotkania Kobiet - 2016 mając jednocześnie nadzieję na spotkanie za rok w jeszcze większym gronie.

Firma Schrack Seconet jest jednym z największych i najbardziej znanych producentów systemów sygnalizacji pożarowej na świecie. Od wielu lat Schrack Seconet Polska jest liderem na rynku polskim w sprzedaży najnowocześniejszych rozwiązań z dziedziny zabezpieczeń. Na przestrzeni niemal trzydziestu lat działalności Schrack Seconet w Polsce, na liście referencyjnej firmy pojawiło się ponad 4500 obiektów, które zostały wyposażone w całą gamę systemów ochrony ppoż. oraz systemów komunikacji.