II MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY BRANŻY SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA

02 – 03 września 2016

II MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY

BRANŻY SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA

W dniach 02 – 03 września br. odbędzie się II MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY BRANŻY SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA. Organizatorzy zaproszenie kierują szczególnie do fanów jednośladów, a jednocześnie pasjonatów - pracowników firm związanych z branżą bezpieczeństwa, służb mundurowych, jednostek ratowniczych, przedstawicieli inwestorów, generalnych wykonawców,  instalatorów, integratorów, rzeczoznawców, architektów, projektantów. Spotkanie rozpocznie się 02 września (piątek) o godzinie 15:00 w Hotelu Sielanka**** nad Pilicą w Warce wspólnym obiadem.

W godzinach popołudniowych i wieczornych organizatorzy zaplanowali wiele atrakcji:

• konkursy z nagrodami -  nie zabraknie możliwości do zaprezentowana swoich umiejętności i motocykli,
  • pokazy jazdy wyczynowej na motocyklach,
  • paradę motocykli,
  • pokaz ratownictwa drogowego i medycznego,
  • muzykę na żywo – występy gwiazdy - DrogaNaOstrołękę,
  • miejsce i czas na wymianę doświadczeń, opowieści o podróżach i wyprawach

(obejrzenie zdjęć, filmów z wypraw).

Organizatorzy SERDECZNIE ZAPRASZAJĄ wszystkich, którzy zechcą spędzić trochę czasu na świeżym powietrzu, porozmawiać o sprawach bardziej i mniej poważnych,  podzielić się doświadczeniami z dotychczasowych, motocyklowych przygód!

Udział w Zlocie (ubezpieczenie, atrakcje, wyżywienie, gifty) jest BEZPŁATNY.

Osoby zainteresowane uczestnictwem prosimy o zarejestrowanie się - ankieta online:

FORMULARZ ZGŁOSZENIE ZLOT

Udział w Zlocie zostanie formalnie potwierdzony w ciągu 2 dni roboczych (od momentu rejestracji) osobnym mailem.

Osoby zainteresowane noclegiem proszone są o indywidualną rezerwację bezpośrednio w hotelu -

link do formularza rezerwacji:

FORMULARZ REZERWACJI NOCLEGU

Dla uczestników Zlotu preferencyjne warunki!

Szczegółowe informacje dotyczącą Zlotu są na bieżąco zamieszczane i aktualizowane na stronie internetowej: www.schrack-seconet.pl.

PARTNERZY ZLOTU:

Firma Schrack Seconet jest jednym z największych i najbardziej znanych producentów systemów sygnalizacji pożarowej na świecie. Od wielu lat Schrack Seconet Polska jest liderem na rynku polskim w sprzedaży najnowocześniejszych rozwiązań z dziedziny zabezpieczeń. Na przestrzeni niemal trzydziestu lat działalności Schrack Seconet w Polsce, na liście referencyjnej firmy pojawiło się ponad 4500 obiektów, które zostały wyposażone w całą gamę systemów ochrony ppoż. oraz systemów komunikacji.

droga-na-ostroleke