Targi SECUREX 2016 – PRZYSZŁOŚĆ w trzech wymiarach

future

Targi SECUREX 2016 – PRZYSZŁOŚĆ w trzech wymiarach

W dniach 25–28 kwietnia br. w Poznaniu odbyła się kolejna edycja Międzynarodowych Targów Zabezpieczeń SECUREX, podczas której w szczególny sposób wyróżniła się firma Schrack Seconet Polska. Jej obecność nie mogła pozostać niezauważona – wyjątkowa forma prezentacji najnowszych rozwiązań z dziedziny zabezpieczeń zaowocowała nagrodami i bardzo dobrą frekwencją.

W czasie trwania targów stoisko Schrack Seconet odwiedziło ponad 1400 gości z Polski i z zagranicy: inwestorów, projektantów i specjalistów z branży. Mieli oni okazję obejrzeć narzędzia z obszaru Integral over IP – platformy umożliwiającej zdalne zarządzanie, nadzorowanie i powiadamianie o stanie pracy systemu. Wszyscy zainteresowani mogli również zapoznać się ze sposobem działania i możliwościami Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Pożarowym SIS FIRE – najnowszego produktu Schrack Seconet Polska. System został nagrodzony Złotym Medalem MTP SECUREX 2016 za innowacyjność, niezawodność, a przede wszystkim unikalność na rynku dostępnych systemów bezpieczeństwa.

Szczegółowe rozwiązania produktowe zostały zaprezentowane także za pomocą aplikacji AR Schrack Seconet (Augmented Reality – rozszerzona rzeczywistość), stworzonej z myślą o kilku grupach docelowych, m.in.: użytkownikach, projektantach czy instalatorach. Autorska aplikacja Schrack Seconet dzięki precyzyjnie przygotowanym materiałom poznawczym – filmom produktowym i instruktażowym oraz wizualizacjom 3D – pozwoli w niezwykle dokładny sposób w dowolnym momencie oraz w dowolnym miejscu na świecie zapoznać się z możliwościami proponowanymi przez producenta. Aplikacja będzie docelowo jednym z podstawowych narzędzi produktowych Schrack Seconet.

To jednak nie wszystko, co czekało na gości odwiedzających stoisko Schrack Seconet. Z myślą o tegorocznej edycji targów został przygotowany film w technologii 360 st. VR (Vrtual Reality – wirtualna rzeczywistość). Za pomocą specjalnych okularów odwiedzający stoisko mogli zaledwie w ciągu kilku minut obejrzeć z bliska aż kilkadziesiąt obiektów referencyjnych producenta umiejscowionych w wielu różnych miastach w Polsce, a także odwiedzić siedzibę i Centrum Szkoleniowe Schrack Seconet w Warszawie. Towarzyszem i przodownikiem w tej nietypowej podróży był Prezes Zarządu Schrack Seconet Polska – Pan Grzegorz Ćwiek.

Niekonwencjonalna forma zabudowy powierzchni wystawienniczej, a tym samym wyjątkowy sposób prezentacji rozwiązań producenta zostały nagrodzone Medalem ACANTHUS AUREUS za uczestnictwo w targach ze stoiskiem najbardziej sprzyjającym realizacji strategii marketingowej.

Schrack Seconet Polska składa serdeczne podziękowania wszystkim swoim Klientom i Sympatykom, dzięki którym praca nad nowymi rozwiązaniami jest o wiele przyjemniejsza, a sukcesy – o wiele bardziej satysfakcjonujące. Dla Schrack Seconet Polska bezpieczeństwo ma wymiar nadrzędny, a rozwijanie nowoczesnych technologii w tej dziedzinie to najlepszy plan na przyszłość rysującą się pod znakiem wielowymiarowej rzeczywistości.

Schrack Seconet SECUREX 2016 relacja

Schrack Seconet_Virtual Reality (do odtwarzania w specjalnych goglach 360).

Osoba do kontaktu: