Plany Schrack Seconet na I półrocze 2016 r. – bogata oferta szkoleń projektowych w regionach.

Każdego roku Schrack Seconet Polska organizuje liczne szkolenia w zakresie systemów sygnalizacji pożarowej oraz systemów przyzywowych i komunikacji. Zgodnie z zapowiedziami, w roku 2016 producent będzie kontynuował rozpoczęty w roku 2015 cykl szkoleń projektowych w różnych regionach Polski.

Rok 2015 r. był dla Schrack Seconet niezwykle dynamiczny, także pod kątem szkoleniowym. W szkoleniach zorganizowanych przez producenta w kilkunastu miastach na terenie kraju udział wzięło prawie 1200 uczestników! Tak wysoka frekwencja potwierdza duże  zainteresowanie specjalistów, projektantów oraz instalatorów systemów zabezpieczeńoraz realne potrzeby aktualizacji i pogłębienia wiedzy w zakresie zaawansowanych systemów bezpieczeństwa.

Na chwilę obecną harmonogram szkoleń na I półrocze 2016 obejmuje
potwierdzonych terminów w następujących miastach:

• 13 stycznia – Poznań
  • 20 stycznia – Warszawa
  • 17 lutego – Warszawa
  • 24 lutego - Wrocław
  • 17 marca – Gdańsk
  • 23 marca – Warszawa
  • 30 marca – Kielce
  • 13 kwietnia – Olsztyn
  • 18 maja Białystok
  • 01 czerwca – Kraków

Szczegóły dotyczące zakresu oraz terminów szkoleń organizowanych przez Schrack Seconet Polska oraz narzędzia i inne pomoce służące projektowaniu są na bieżąco zamieszczane na stronie www.schrack-seconet.pl w Strefie Projektanta (logowanie Projektant).

Firma Schrack Seconet jest jednym z największych i najbardziej znanych producentów systemów sygnalizacji pożarowej na świecie. Od wielu lat Schrack Seconet Polska jest liderem na rynku polskim w sprzedaży najnowocześniejszych rozwiązań z dziedziny zabezpieczeń. Na przestrzeni niemal trzydziestu lat działalności Schrack Seconet w Polsce, na liście referencyjnej firmy pojawiło się ponad 4000 obiektów, które zostały wyposażone w całą gamę systemów ochrony ppoż. oraz systemów komunikacji.

Osoby do kontaktu

Marta Nowak - Dyrektor Marketingu