REJESTRACJA 06 - 07 października 2015 IV edycja Ogólnopolskich Dni Zintegrowanych Systemów Bezpieczeństwa Pożarowego – Schrack Seconet i Partnerzy.

REJESTRACJA

06 - 07 października 2015

IV edycja Ogólnopolskich Dni Zintegrowanych Systemów Bezpieczeństwa Pożarowego

– Schrack Seconet i Partnerzy.

Zgodnie ze wcześniejszymi zapowiedziami, firma Schrack Seconet Polska we współpracy z Partnerami projektu: Ogólnopolskich Dni Zintegrowanych Systemów Bezpieczeństwa Pożarowego 2015, które odbędą się w dniach: 06 - 07 października 2015, informuje o rozpoczęciu procesu rejestracyjnego.

Zgodnie z regułą przyjętą przez organizatorów w latach poprzednich, spotkanie będzie miało charakter przede wszystkim szkoleniowy. W ciągu dwóch dni specjalistycznych, merytorycznych wykładów połączonych z praktycznymi warsztatami, uczestnicy będą mieli okazję poszerzyć swoją wiedzę z zakresu zaawansowanych systemów bezpieczeństwa.

IV edycja Ogólnopolskich Dni Zintegrowanych Systemów Bezpieczeństwa Pożarowego Schrack Seconet i Partnerzy odbędzie się, podobnie jak w latach ubiegłych, w: Windsor Palace Hotel & Conference Center, Jachranka 75 nad Zalewem Zegrzyńskim k/Warszawy, 05-140 Serock.  Początek spotkania zaplanowano na godz. 08:30 – uruchomienie rejestracji (06.10.2015),  zakończenie około godziny 17:00 (07.10.2015).

Organizatorzy informują, że rejestracja uczestników odbywa się wyłącznie online – wszystkie szczegóły dotyczące spotkania (zaproszenie, plan merytoryczny, plan warsztatów poszczególnych producentów oraz link do rejestracji online) jest dostępny na stronie: www.schrack-seconet.pl oraz na stronach wszystkich Partnerów projektu.

Formularze rejestracyjne będą przyjmowane najpóźniej do dnia: 25 września 2015. Zgłoszenia uczestnictwa będą przyjmowane tylko na podstawie czytelnego i kompletnego formularza rejestracyjnego, odesłanego do Schrack Seconet. Ilość miejsc na szkoleniu, jak i ilość miejsc noclegowych ograniczona!

O zamknięciu listy organizatorzy poinformują na bieżąco.

Udział w dwudniowych warsztatach zostanie potwierdzony wspólnym certyfikatem, wystawionym przez Schrack Seconet Polska oraz wszystkich Partnerów spotkania. Otrzymanie dokumentu z kompletem podpisów wszystkich producentów uzależnione będzie od udziału uczestnika w poszczególnych sesjach szkolenia.

PARTNERZY:

PARTNERZY MERYTORYCZNI: