Branżowe Spotkanie Kobiet - 2015

Branżowe Spotkanie Kobiet - 2015

Schrack Seconet Polska Sp. z o. o. jako pierwsze przedsiębiorstwo w branży systemów bezpieczeństwa było organizatorem pierwszego w historii, Branżowego Spotkania Kobiet,  które odbyło się 11 czerwca 2015 r. w Teatrze Kamienica w Warszawie.
W tym wyjątkowym wydarzeniu wzięło udział kilkadziesiąt Pań, przedstawicielek  różnych firm z całego kraju – przedstawicielek kadry zarządzającej, projektantek, specjalistek z różnych dziedzin systemów zabezpieczeń.

Obszar systemów bezpieczeństwa to w większości domena mężczyzn, którzy
z reguły są głównymi uczestnikami branżowych spotkań, konferencji, szkoleń czy targów. Kobiety, które wkładają równie wiele wysiłku i pracy, są doskonałymi specjalistami w swoich dziedzinach – projektują, kosztorysują, instalują, a nawet uruchamiają systemy bezpieczeństwa, na co dzień rzadko wysuwają się na pierwszy plan. Schrack Seconet Polska od dawna chciała zorganizować spotkanie, które byłoby dedykowane wyłącznie Paniom – ekspertkom, specjalistkom zaangażowanym w rozwój  wymagającej branży systemów zabezpieczeń.

Pierwsze Branżowe Spotkanie Kobiet odbyło się w stylowych wnętrzach Teatru Kamienica w Warszawie, które były doskonałym tłem do nawiązania znajomości, wymiany opinii i doświadczeń. Wydarzeniu towarzyszyły warsztaty wizażu,
a wieczór uświetnił wspólnie obejrzany spektakl i uroczysta kolacja w restauracji Teatru.

Organizatorzy pragną gorąco podziękować wszystkim Uczestniczkom Branżowego Spotkania Kobiet - 2015 mając jednocześnie nadzieję,
że to spotkanie zapoczątkowało serię kolejnych w następnych latach.

Osoby do kontaktu

Marta Nowak - Dyrektor Marketingu

marta.nowak@schrack-seconet.pl:

(fot. Iwona Krawiec, Systemy Alarmowe).