Firma Schrack Seconet Polska Sp. z o. o. kolejny raz wsparła akcję w Centrum Zdrowia Dziecka.

Jak co roku, z okazji Dnia Dziecka, motocykliści postanowili przywieźć nieco uśmiechu dzieciakom leczącym się w Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu.
Impreza organizowana jest już od kilku lat i z każdym rokiem widać, że organizatorzy stają na wysokości zadania. W tym roku również nie zabrakło rozrywek dla dzieci. Żelaznym punktem imprezy są przejażdżki na motocyklach.

Dzieciaki bardzo chętnie wsiadały na siedzenie pasażera, by chociaż przez chwilę zobaczyć jak to jest jeździć na jednośladzie.

Kolejny raz do akcji włączyła się również firma Schrack Seconet Polska, której przedstawiciele towarzyszyli podopiecznym Centrum Zdrowia Dziecka przez kilka godzin w dniu trwania akcji: „wieziemy radość na dwóch kółkach”.

Poza placem, na którym odbywały się jazdy, również sporo się działo. Organizator zapewnił dzieciakom liczne atrakcji. Jak zwykle były maskotki, konkursy dla najmłodszych oraz możliwość „zwiedzenia” wozu strażackiego i wiele innych.

Na zakończenie akcji wolontariusze odwiedzili w szpitalu dzieciaki, które nie mogły wyjść na zewnątrz. Maluchy zostały obdarowane drobnymi upominkami ufundowanymi przez sponsorów.